Over Suzanne

“Ik ben gelukkig als jij ontdekt dat voeding de basis is van je welzijn. Als je zekerheid gaat voelen over wat je eet. Het wordt helemaal leuk als je ook van je klacht(en) af komt!”

Welkom!

Toen ik in 2011 begon aan de opleiding tot natuurvoedingskundige, leed ik zelf aan het prikkelbaar darmsyndroom. Een heel lastig te duiden kwaal waar ik maar geen oplossing voor kon vinden. De opleiding was een openbaring, ik kwam niet alleen te weten hoe ons lichaam eten verteert en welke impact verschillende producten hier op hebben, ook de verbinding tussen lichaam & geest en de natuur hebben heel veel inzichten gegeven.

Sindsdien zet ik me vol energie in om mensen te helpen met de kennis die ik heb opgedaan. Vragen als ‘hoe kan ik me fit en energiek voelen?’, ‘hoe zorg ik voor een klachtenvrije spijsvertering’ en ‘wat kan ik doen aan eczeem en andere huidproblemen?’, zijn met goede voeding te beantwoorden.

De basis voor al mijn adviezen is het uitgangspunt dat ieder mens uniek is en daarmee ook zijn eigen unieke spijsvertering heeft. Door de werking van jouw lichaam te combineren met jouw leefstijl en wensen, ontstaat er een persoonlijk voedingsprofiel. Met deze blauwdruk ontwikkel je het eetpatroon dat bij je past. Zo ontstaat een basis voor een fit en vitaal gevoel en vermindering van klachten.

Achtergrond

Suzanne Rotteveel geeft persoonlijke adviezen, lezingen en workshops over voeding om mensen te helpen zich vitaal te voelen. Ze voltooide de studie tot Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof Academie in Driebergen en is sinds 2016 in Haarlem gevestigd.

Met Oogstgoed wil zij mensen graag helpen hun eigen weg te vinden in de wereld van voeding en bij het oplossen van voeding-gerelateerde klachten.

Voor wie?

‘Moet het biologisch, glutenvrij, lactosevrij?’ Of; ‘hoe krijg ik voldoende vitamines en mineralen binnen?’ Vegan? Vegetarisch? Flexitarisch? Het zijn allemaal duidelijke vragen die passen in deze tijd. In de huidige berichtgeving van voedselclaims en tegenstrijdigheden is het niet makkelijk keuzes te maken en daarop te vertrouwen.

Ik wil je helpen je eigen weg te vinden naar een eetpatroon dat bij jou past en je lekker en fit laat voelen. Samen ontwikkelen we jouw eetkompas, waarmee je verder kunt om het in je leven in te passen.