Cursussen – Zaaigoed

Verzamel de juiste zaadjes die jouw kennis laten groeien.
Weet straks zelf de antwoorden op vragen als: Hoe eet ik gezond?
Hoe kan ik mijn eigen keuzes vertrouwen?

VOED JE GOED

Meld je aan voor 15 augustus en ontvang 50 euro korting!

Goed en gezond eten doe je met de juiste kennis over voeding en over je eigen lichaam. Ontdek welk eten bij jou past en hoe het jouw leefstijl en wensen kan ondersteunen. Ontwikkel je persoonlijke eetkompas en vertrouw op je eigen koers. Deze cursus geeft je niet alleen heldere inzichten, het levert je ook een blauwdruk waarmee je verder kunt om het in je leven in te passen.

In de cursus VOED JE GOED leer je de basis van gezonde voeding, de werking van onze spijsvertering en de invloed daarop door onze leefstijl. Je gaat de signalen van je lichaam herkennen en hoe je daar op kunt inspelen met je eetpatroon. Je spijsvertering is net zo uniek als je vingerafdruk. Daarom heeft voeding op ieder van ons een ander effect. De hoeveelheid, combinaties, bereiding en de beschikbaarheid van de juiste bacteriën en enzymen in je buik, het heeft allemaal invloed. Het is niet ‘one size fits all’, maar maatwerk.

VOED JE GOED is een unieke 6-daagse cursus die theorie en praktijk met elkaar verbindt. Elke lesdag is een combinatie van kennis, ervaren en doen. Dat betekent dat je zowel theorie als praktijk krijgt aangereikt in de vorm van presentaties, verhalen, discussies, opdrachten (o.a. in de keuken) en uiteraard proeven. Je gaat al je zintuigen inzetten.

Je leert niet alleen wat bepaalde voedingsmiddelen met je doen, maar ook hoe je ingrediënten die een positieve invloed hebben, het beste kunt verwerken in jouw dagelijkse eetpatroon.

Vraag de brochure aan via info@oogstgoed.nl

Cursus-ingrediënten:

  • 6 lesdagen, waarvan 2 dagdelen in de keuken
  • Persoonlijke intake + consult
  • Theorie (natuur)voeding
  • Praktische opdrachten en tips (o.a. verzorgd door Jesse Koopmanschap van Eetgoed)
  • Ontdekken, experimenteren en ervaringen delen op een inspirerende locatie

Data: 6 & 20 september, 4 & 18 oktober, 1 & 15 november

Locatie: Boerderij Landzicht, Velserbroek

Tijden: 10.00  –  17.00 uur

Cursusprijs, inclusief lunches, koffie & thee: € 599,-

Let op! Wie zich voor 15 augustus aanmeldt ontvangt 50 euro korting!