Verhoog je weerstand in 7 dagen

Na de 21-daagse Spring Detox komen Urban Flow en Oogstgoed met een vervolg: een Health Boost week boordevol recepten, voedings- en gezondheidstips aangevuld met yoga, meditatie, qigong en ademhalingsoefeningen. 

In deze online gezondheidsweek leer je hoe je door middel van voeding en leefstijl je weerstand kunt verhogen om griep en verkoudheid op afstand te houden en hoe je sneller herstelt als je toch ziek wordt.

Inhoud programma:

  • 7×3 recepten (voor alle dagen een nieuw recept voor ontbijt, lunch en avondeten)
  • een 7-stappenplan voor een gezonde maaltijd
  • een EHBO kit (eerste hulp bij griep)
  • filmpjes en PDF’s over voeding, gezondheid, ademhaling, qigong en leefstijl tips
  • yoga & meditatie lessen
  • 2x een live zoom sessie (start en einde)

En voor wie heeft meegedaan met de Spring Detox is dit een mooi ‘onderhoudsweekje’ om de draad weer op te pakken en eventueel wat vakantiekilootjes kwijt te raken.

Prijs: €95.

Data: 3 – 7 december | 4-10 januari | 1-7 februari

Geef je op via info@oogstgoed.nl of info@urban-flow.nl.

We hopen je weer te kunnen verwelkomen!

Bethinda Fang is yogadocent, massagetherapeut en studio eigenaar van Urban Flow. Haar brede interesse in het menselijk lichaam, gezondheid en Oosterse filosofieën vind je terug in zowel haar lessen, het cursusaanbod en de massages. Het is haar missie om een ieder die daar voor open staat te laten zien en ervaren hoe we door kleine veranderingen in onze levensstijl gezonder en gelukkiger kunnen worden.  
Suzanne Rotteveel is natuurvoedingskundige en organiseert vanuit haar praktijk Oogstgoed workshops en cursussen over voeding en gezondheid. Elk thema benadert ze vanuit een holistische insteek met aandacht voor lichaam en geest. “Ik ben gelukkig als jij ontdekt dat voeding de basis is van je welzijn. Als je zelf ontdekt welke voeding jou goed doet.” Suzanne geeft ook persoonlijke voedingsadviezen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *