Voedingsadvies

Voedselintoleranties hoef je niet te accepteren, de meeste zijn te verhelpen.

Voedingsadvies

Ik geloof dat de juiste voeding de basis is om je goed te voelen zowel fysiek als mentaal. De manier waarop jij eten verteert is anders dan bij mij en ook weer anders dan bij je broer, zus, vader of moeder. Je spijsvertering is namelijk net zo uniek als je vingerafdruk en dat heeft niet alleen te maken met bijvoorbeeld de samenstelling van je darmbacteriën maar ook met je leefstijl en leefomstandigheden. Alles heeft invloed. Daarom is voedingsadvies is niet ‘one size fits all’, het is maatwerk.

Prikkelbare darmen, huiduitslag/eczeem, hoofdpijn/migraine, vermoeidheid, verminderde weerstand. Al deze aandoeningen zijn te verbeteren met voeding. Eigenlijk is de oorzaak van deze klachten vaak ook voeding, maar dan een door verkeerd eetpatroon. Stress heeft ook een groot aandeel, dus we nemen je hele leefstijl mee in een consult.

Na een telefonisch intakegesprek maken we een afspraak, de eerste duurt vaak 1 tot 1,5 uur. Daarna volgen wat kortere adviesgesprekken, afhankelijk van de behoefte en de klachten. Vervolgafspraken kunnen ook via telefoon of Skype. Op alle gesprekken volgt een schriftelijk op maat gemaakt advies met een telefonische toelichting, indien nodig.

Tarieven

Kennismakingsgesprek          gratis

Eerste consult                        €95,-

Vervolgconsult 60 mins         €70,-

Vervolgconsult 30 mins         €35,-

Vervolgconsult 15 mins         €17,50

Wie eigenlijk geen klachten heeft en gewoon wil weten wat hij of zij het beste kan eten met een uitgebreid voedingsadvies kan een voedingsanalyse aanvragen. Dit bestaat uit een telefonisch intakegesprek, het invullen van een voedingsdagboekje, gevolgd door een uitgebreid consult in persoon. Het voedingsadvies en -plan wordt schriftelijk nagestuurd.

Voor dit consult geldt een tarief van €175,-.

* De tarieven zijn inclusief BTW, betaling op basis van factuur. Deze voedingsconsulten worden doorgaans niet door de verzekeraar vergoed.